Det kom inn en kortfattet og "mystisk" pressemelding fra ett nytt norsk plateselskap. De går under navnet NO FOREVERS og er basert i Oslo.

Det virker som de fokuserer på mindre ukjente artister som lager unik og god musikk. Tanken er vel også å satse på skandinavisk musikk, da 2 av artistene er basert i Norge, og 1 i fra Danmark. Det høres i hvert fall meget lovende ut med musikken til de 3 første artistene de har i stallen. Du kan både høre og lese mer om disse nedenfor:
Fra pressemelding:

NO FOREVERS er et splitter nytt plateselskap. Vi gir ut det vi syns er fett. Siden de fleste kule folk kan like både Kanye, Deafheaven, M83, Abba og Sigur Ros så låser vi oss ikke til noen spesifikk sjanger. Om musikken er fet så holder det for oss.

Vi starter ballet med tre band:

Quick Quick Obey (DK): Danske Quick Quick Obey er med sin drømmende pop og retroinfluerte rock raskt blitt et av Danmarks mest lovende og spennende band. Etter bandets opptreden på årets SPOT Festival i Århus ble de utnevnt som et av Nordens beste nye band av rollingstone.de mens tyske Nothing But Hope and Passion skriver at “they might not be as big as Tame Impala and others yet but judging from their debut album Bulb Days it could be only a matter of time”.
Sun In Sound (NO): Garasjepopbandet Sun In Sound blander fuzz og støyende synther oppe blant de røde lysene på miksebordet, låter som befinner seg «between red rock and new hardware». Sun In Sound debuterte i 2009 med en særdeles lovende EP på Sirkel Records (The

Lionheart Brothers, Truls And The Trees), fikk av en eller annen ukjent grunn mye god del omtale i canadisk media og forsvant så fra jordens overflate i mange år.

Sun In Sound har av kjennere i lengre tid blitt omtalt som Trondheims best bevarte hemmelighet, et

band av internasjonal klasse som ingen har egentlig hørt. En jernstangrelatert hodeskade satte

vokalisten på sidelinjen i noen år. Men, nå er hodet fikset og Sun In Sound er klar med ny musikk.Sgrow (NO): Sgrow [sgrō] er en elektronisk duo bestående av Vilde Nupen på vokal, og Kristoffer

Lislegaard på elektronikk og barytongitar. De har laget musikk sammen siden 2009, og debuterte i

mars 2013 med EP’en ”Sgrow” på Karmakosmetix, til gode anmeldelser i både norsk og

utenlandsk presse.

I et musikalsk landskap som gjerne blir forbundet med maskinell kulde, klarer Sgrow å spre

menneskelig varme. Duoen henter inspirasjon fra bl.a. elektronisk kunstmusikk, post-rock og klubbmusikk, men har fremdeles en sterk forankring i pop. Artister som særlig kan nevnes som inspirasjonskilder er Tim Hecker, Four Tet og Björk.Kontakt

hello@noforevers.no

facebook.com/noforeversrec

soundcloud.com/no-forevers