De levende legendene i Toto kommer på norgesbesøk til sommeren, nærmere bestemt Bergenhus Festning 6. juni og Sentrum Scene i Oslo 7. juni.

Rockefeller melder:

Bandet har holdt det gående siden 1977, og har solgt over 35 millioner album. De er kjent for å blande alt fra pop, rock, soul, funk, progrock, hardrock, r&b og jazz. Det ryktes at bandets trettende studioalbum er på vei, og vi venter i spenning.

På denne turnéen er det hele fire medlemmer med fra starten i 1977. Steve Lukather, David Paich og Steve Porcaro er selvfølgelig fortsatt med, og nå er også David Hungate, som spilte bass i glansperioden 1977-82, tilbake i bandet for en aller, aller siste turné! I tillegg til disse fire er vokalist Joseph Williams (1986-89), perkusjonist Lenny Castro (1979 og 1982-87) og og den splitter nye trommeslageren Keith Carlock med. Sistnevnte har bl.a. jobbet med Sting, John Mayer, Steely Dan, James Taylor og Donald Fagen for å nevne noen.

Se opp for "Hold the Line", "Rosanna", "Africa" og et hav andre store hits!Billetter i salg mandag 10. november kl. 10.00.