Forrige mandag ble det i Sverige offentliggjort at vår kjære venn Håkan Hellströms klassiske konsert fra Ullevi blir kinofilm. Interessen for dette i Sverige var rekordstor, og filmen har premiere en rekke steder i Sverige 15. desember. Nå er det bekreftet at filmen også skal vises en rekke steder i Norge, samt at 8 nye kinoer er inkludert i premieren som går av stabelen i Sverige 15. desember.

I Norge vises filmen i Sandvika, Lillestrøm, Skien, Moss, Tønsberg, Sarpsborg, Bergen og Stavanger. De nye stedene i Sverige er Alingsås, Borlänge, Falun, Karlskrona, Nyköping, Skara, Visby og Östersund.

Den 7. juni 2014 ble det skrevet svensk musikkhistorie. Håkan Hellström entret scenen på et fullsatt Ullevi i Göteborg. Her, på hjemmebane, holdt han konsert for 69 349 publikummere, hvilket satte rekord for antall konsertpublikummere i Sverige noensinne.
Anmeldelsene var unisone, pressen elsket det. Nå få vi alle sjansen til å ta del i denne klassike konserten. Med en unik kinoopplevelse tas vi tilbake til sommerens desidert fineste kveld i Sverige. Håkan har selv vært involvert i innspillingen og produksjonen av filmen som følger Håkan og bandet på øvning, samt fans og deres tur til Ullevi. Og, selvfølgelig får vi ta del i konserten på Ullevi.

FILMEN OM HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI DEN 7 JUNI 2014 - TRAILER from Håkan Hellström on Vimeo.Billetter til de norske visningene går i salg 14. november, via: sfkino.no og bergenkino.no