Pokal er bandet som i løpet av kort til ble Ukas Urørt, fikk spillejobb på Klubb Øya og som slapp låten som har blitt streamet over 400 000 ganger på Spotify, For deg tusen ganger til. De har blitt listet på P3 i flere måneder, og de har blitt et band som er umulig å forholde seg likegyldig til.

Akkurat nå er de aktuelle med blodferske En blomst i hver hånd, som finnes på Spotify, Wimp og iTunes. Du kan høre låten nederst i artikkelen. Dessuten er deres debutalbum nesten trykkeklart, og ventes en gang over nyttår.

Bandet har også signert en bookingavtale med Artistpartner og har Jørgen Bertelsen fra Kickstart Management i ryggen når hele Norge nå skal erobres.

Musikalsk beskriver de seg selv som et band som ligger og vaker i landskapet mellom pop og rock, med norske tekster som synges på bergensk.

Til tross for at de er fem personer med ulike musikkstiler, låter det fantastisk når de kommer sammen. Og som Loddefjordband, har de mottatt gode råd fra mer etablerte stjerner fra bydelen, som John Olav Nilsen & Gjengen og Fjorden Baby!

Bandet kan oppleves live på Usig Festivalen i slutten av november.