Lyden av Slottsfjell 2015 formes: En av Nordens sterkeste stemmer akkurat nå, melodiøse britrockere og et særdeles sterkt parti norske navn er de første på årets Slottsfjell-plakat.

Nå er billettene ute for salg – og følgende artister klare for sommer i Tønsberg 2015:

OnklP & De fjerne slektningene: Trenger de egentlig noen videre presentasjon? Onkelen med Styggen på ryggen, Norges grimmeste ord- og idéflyt, beste look i dress, med mer, med mer … Og med Norges farligste boyband/supergruppe i turnébussen. Norges kanskje største rockeband akkurat nå, De fjerne slektningene, er satt sammen av medlemmer fra Turboneger, Silver og Oslo Ess. Du kan lese mer om hvorfor de kanskje også lager noen av Norges beste sanger og liveshows.

Seinabo Sey (S): Sjelfulll, sensuell, tidstriktig. På vei til å bli en av Nordens store store popstjerner, ikke minst på grunn av kjempehiten «Younger». Har du ikke sett henne live på en utsolgt konsert ennå, bør du sjekke ut Seinabo og oppleve hennes drøye energi.

Lonely the Brave (UK): Nytt yndlingsband i sporene etter grungen og Biffy Clyro. Hør drømmende, hamrende «Trick of the Light» på P3 og sjekk ut debutalbumet som gjør det særs bra hjemme hos britene nå.

Aurora Aksnes: Ble nylig en av de mest omtalte One To Watch-navnene under showcasefestivalen CMJ i New York, blant annet av The New York Times

Team Me: Bandet som for alvor satte de beste triksa fra internasjonal indiepop på kartet her hjemme.

Emilie Nicolas: Norges mest talentfulle popartist akkurat nå? Emilie har nok laget årets beste norske album, og dét som debutant.

Fay Wildhagen: Variert, sjelfullt, ærlig. Fay har spilt på Urørtscenen på Slottsfjell før, og gleden er gjensidig over at hun kommer tilbake utvikling som artist og bandleder.

Sigrid Raabe: Nok et av det kommende navn å se opp for.Les mer over hos Slottsfjell