Ebbot Lundberg har bakgrunn som frontfigur i ikke bare ett, men to (!) av rockehistoriens beste og viktigste band i Sverige. Med Union Carbide Productions kaotiske og provokativa rock'n'roll nådde han internasjonal kultstatus på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. Men det var med bandet The Soundtrack of Our Lives, som ble til i asken av UCP, Ebbot virkelig la verden for sine føtter.

TSOOL startet i 1995 og slapp debutalbumet ”Welcome to the Infant Freebase” året etter – et album som fikk en Grammis i hjemlandet. Bandet sa takk for seg i 2012, og rakk å slippe åtte album, turnére verden rundt og ha store hits som ”Instant Repeater 99” og ”Sister Surround” for å nevne noen.

Som soloartist har Ebbot gitt ut ”The Homo Erectus EP” (2013), ” The Homo Futurus EP” (2014), samt noen singler og det 45 minutter lange eksperimentelle stykket ”There´s Only One Of Us Here” (2012). Han har også gitt ut minialbumet ”Sex Tracks in A Laxask”, med tolkningene fra Så Mycket Bättre, som er Sveriges Hver Gang Vi Møtes.

Ebbot Lundberg er nå i studio for å ferdigstille albumet ”For The Ages To Come”, hans første fullengder som soloartist, som slippes til våren. Albumet blir spilt inn med kompbandet The Indigo Children, som han kommer til John DEE med fredag 24. april.