I august lanserte SusannaSonata utgivelsen Jenny Hval & Susanna ‘Meshes of Voice’ som har høstet lovord og toppkarakterer både i Norge og utlandet, spesielt UK og USA. Nå står de høyt oppe på både Dagbladets og The Quietus’ sine lister over Årets Beste Album 2014, henholdsvis 9. og 10.plass.

“En strålende plate fra popkunstnere av internasjonalt format.” 6/6 Musikkbilaget Klassekampen

“....the transfixing result of a 2009 live collaboration and one of the best records of either’s career.” 8,2 hos Pitcfork.

Teaser fra konserten i Dokkhuset i Trondheim november 2014:Jenny Hval & Susanna annonserer 4 nye liveopptredener av kritikerroste ‘Meshes of Voice’ i 2015:

Jenny Hval & Susanna spiller på CTM Festival i Berlin i januar, en festival for “adventurous music and art”, der 2015-programmet særlig består av utforskende, ny og eksperimentell musikk.
- “På samme måte som det var fint å spille for publikummet på Unsound Festival i Polen i høst, tror jeg denne festivalen vil være rett sted å presentere ‘Meshes of Voice’ for Berlin-publikummet.” sier Susanna

Jazz i Malmö presenterer ‘Meshes of Voice’ på Victoriateatern 19.februar 2015. Malmö har en aktiv musikkscene og er en av de få svenske byene Susanna har spilt i flere ganger. Susanna forteller at “Svenskene er litt treige når det kommer til norsk musikk dessverre. Jeg griper alltid sjansen til å spille for söta bror begjærlig”

Vinterjazz er en liten festival, som foregår både i Norge og Danmark i februar, i mange byer. Til festivalen i 2015 ønsket de seg i København ‘Meshes of Voice’. "Vi gleder oss til å spille for det danske publikummet!” sier Susanna.

‘Meshes of Voice’ ble fremført for første gang på fem år under Ultimafestivalen for en fullsatt Jakobkirke i Oslo. Jenny Hval og Susanna har sammen med Stine J. Motland og Heida Mobeck reist rundt i både Norge og utlandet med musikken siden september i år, og mottatt svært gode kritikker for konsertene. “Det blir knall å avslutte denne lille runden i Oslo, vi håper mange benytter sjansen til å høre oss liv igjen eller for første gang.” - Susanna
21.februar Victoria Scene, Oslo.


Datoer:

31. januar CTM Festival, Berlin (Tyskland)

19. februar Victoriateatern, Malmö (Sverige)

20. februar Vinterjazz, København (Danmark)

21. februar Victoria Scene, Oslo (Norge)