I god tradisjon byr Last Train i Oslo på et solid konsertprogram i romjula. Dette skriver Last Train om årets program:

FRE 26/12 – Spectral Haze + DJ Harifuzz 100,-
Som en motvekt til søt marsipan, krumkake og gløgg, byr vi på ei stor dose syrerock andre juledag. Spectral Haze ga nettopp ut sitt debutalbum, hvor de peker ut veien videre for norsk psykedelia og spacerock. Sjøl kaller de godlyden for «psyched out doom rock rituals». Metalstorm.net påstår at «this is probably the best psychedelic album I've heard all year, and it's a powerful reminder to us that this style of music is alive”.
Harifuzz har med ulyd fra galakser bortenfor all fornuft.


LØR 27/12 – Lonely Kamel + DJ Linn Thizzy 100,-
Frekk rock’n’roll, blytung blues, tørr ørkenboogie og svett stoner. Lonely Kamel serverer en overfylt godtepose av alt som er deilig med klassisk hardrock. I år kom albumet Shit City, som er deres fjerde. De spiller stadig vekk ute i Europa. Vi setter pris på at de kommer hjem for å feire jula med oss. www.peek-a-boo-magazine.be har påstått at: - The aggressive attitude and its straightforward sound are simply great. They play as if their life depends on it!
Linn Thizzy skal gjøre øra dine varme med høydepunkter fra egen platesamling.


SØN 28/12 – Los Plantronics + DJ Farbror Fuzz 100,-
Los Plantronics kommer til Last Train med juleshow! Deres mariachi death surf kommer til å gi deg såpass med rockefot at de siste riskremkaloriene ristes ut av kroppen i løpet av første instrumental. De har hørt på The Cramps, Chuck Berry, Bo Diddley, Link Wray, Mitch Ryder, Ike Turner og mange andre som har spredd real musikkglede. Dagbladet har ment at Los Plantronics lager «musikalsk voodoo for viderekomne».
Vi forventer at Fabror Fuzz har med surf, garasjerock, pønk og beslekta musikkmoro.


MAN 29/12 – Deathcrush + DJ Trine Sollie 100,-
Krafttrioen Deathcrush har imponert oss gang på gang fra store og små scener de siste åra. Drøyt, høyt, rått og hektisk. Deres finfine rad med singelutgivelser har imponert alle med ører for god støyrock. Vi mener det er i tette lokaler Deathcrush oppleves aller best. Som The Quietus har beskrevet det: - Watch out South By South West. You are Tokyo. Deathcrush are Godzilla.
Trine Sollie skal sørge for at du ikke klarer å stå i ro før eller etter Deathcrush.


TIRS 30/12 – Torgeir Waldemar + DJ Cunnunlinguist 100,-
Torgeir Waldemar er en av våre favoritter innen folk, country og lignende americana. Han har i år gitt ut et av de fineste debutalbuma i platebutikken og på nett. Etter fire dager med høy rock, roer vi ned med en stemningsfull og flott aften før nyttår. Om albumet hans skreiv Musikknyheter.no: - Med en touch av gospel, sanger inspirert av både negro spirituals og amerikansk folkemusikk og et storslagent organisk sound, er alt komplett.
DJ Cunnunlinguist skal pakke inn kvelden i passende musikalsk terapi fra sitt eget arkiv. Som han sier det sjøl, når han snakker utenlandsk:
- Feelin’ dried up and rejected even by your therapist…? It’s time to get liquoured up with DJ Cunnunlinguist.

Døra åpner kl. 21.00 hver dag, billettsalg i døra