For et par uker siden slapp AC/DC sitt etterlengtede album ”Rock or Bust”. Nå er vi meget stolte over å kunne bekrefte at et av planetens største band noensinne, legendariske AC/DC, kommer til Norge til sommeren!


Sist AC/DC gjestet Norge var sommeren 2010 på et utsolgt Valle Hovin Stadion. Det var en magisk og eksplosiv rockekonsert, et mesterverk, slik som bare AC/DC kan levere. Nå er bandet tilbake med deres første nye album på seks år, og AC/DC låter akkurat like bra som de alltid har gjort.På deres kommende verdensturné spiller Stevie Young (nevøen til bandets gründerbrødre Angus og Malcolm Young) gitar istedet for Malcolm grunnet sistnevntes helsetilstand. Stevie Young spiller også gitar på bandet nyeste album "Rock or Bust".Siden starten på eventyret for 40 år siden i Australia, har bandet solgt over 200 millioner album. Deres mesterverk "Back in Black" fra 1980 solgte ene og alene over 50 millioner eksemplarer, og er dermed det tredje mest solgte albumet av et band noensinne. I 2003 ble de viet plass i Rock and Roll Hall of Fame. AC/AC er bokstavelig talt ett av de største bandene noensinne.

Få band fra rockehistorien kan by på slike show som AC/DC kan. Alle som har sett bandet LIVE eller som kjenner noe som har gjort det, vet at dette er et faktum, og de er villige til å skrive under på det, skriver Live Nation i pressemeldingen.17. juli inntar AC/DC Valle Hovin Stadion i Oslo. Billettsalget starter onsdag 17. desember kl 09:00, via: www.livenation.no og www.billettservice.no