The Mighty Stef kom fra Irland og er nå i Oslo hvor de spiller en konsert på The Crossroad Club, onsdag 14, januar. Vi har tatt en kjapp prat med Stef.

The Mighty Stef er et rockeband fra Irland, og dere er nå på en turné i Norge og Sverige.

Hva kan folk for vente av dere på denne turen?

- Vi er jo et rockeband, så dere kan forvente rock’n’roll-musikk og dårlig oppførsel. Vi var her først i 2009 og spilte på festivalen ’Down On The Farm’ i Halden, og siden den gang har vi hatt et veldig bra forhold til det norske folk. Vi er veldig glad for å være tilbake igjen nå, og vi skal spille materiale fra det nye albumet ’Year Of The Horse’ som kommer ut på vårt eget plateselskap Burning Sounds Records.


For de som ikke kjenner til dere, hvordan vil du beskrive musikken deres?

- Vi dekker et bredt landskap av rock’n’roll, inspirert av alt fra Nick Cave & The Bad Seeds, Echo And The Bunnymen , 60-tallets garage rock og alt annet uhellig som er blitt sluppet

På denne turnéen skal de besøke The Crossroad Club i Oslo, Familien i Trondheim, Docile på Hamar, Lundetangen i Skien, Gamlebyen Kulturhus i Fredrikstad, Bryggerhuset Syd i Halden og tre konserter i Sverige.

I tillegg til konserten på The Crossroad Club på onsdag, så spiller de på Crossroad sitt konsept Sunday Classics, hvor de skal fremføre Black Sabbaths album ’Paranoid’. Dette skjer på søndag 18. januar.