I 2012 debuterte Imagine Dragons med albumet «Night Visions». Det solgte imponerende 4 millioner album på verdensbasis, i tillegg til 22 millioner singler. I Norge roterte hitsinglene «Radioactive», «Demons», «On Top Of The World» og «It’s Time» heftig på radioen. Det lå inne på VG-lista i totalt 56 (!) uker og solgte til gull.

«Smoke + Mirrors», som kommer ut den 16. februar, er inspirert av den frenetiske energien på veien. Dette har gitt musikken både rå spenning og intens sårbarhet. Albumet er skrevet på turnè og spilt inn i deres hjemby Las Vegas. Den første singlen fra «Smoke+ Mirrors» var «I Bet My Life» og den andre singlen, «Shots» ble sluppet 27. januar.

Albumet har allerede rukket å få 4 stjerner i Q Magazine som kaller albumet en moderne pop-rock perle.

Live, så er bandet på vei til å bli et av de beste i bransjen. Bandet har en stor og trofast fanskare i Norge og har blitt et velkjent navn på norske scener og festivaler! I 2013 spilte de for utsolgte Rockefeller og Sentrum Scene i tillegg til Bergenfest og på Slottsfjell Festivalen. I 2014 headlinet de Hove Festivalen og 20. oktober 2015 står de på scenen i Oslos storstue, Oslo Spektrum.
Ordinært billettsalg: fredag 6. februar kl. 09.00.
Forsalg: onsdag 4. februar kl. 10.00.