Ryktene har gått lenge om en ny Kanye West-skive, og etter artistens svært aktive start på 2015 ser det ut som om det virkelig begynner å nærme seg. I forbindelse med lanseringen av hans nye Adidas-sko presenterte han også åpningslåta som en del av showet.

Wolves er en minimalistisk låt som kan minne om det han gjorde på 808s and Heartbreak, prakket med auto-tune, men med en mer elektronisk produksjon. Det siste er det Cashmere Cat som står for sammen med Sinjin Hawke, og nordmannen kan med det sette enda et høyprofilert samarbeid på sin merittliste. I tillegg har Kanye også fått med seg Vic Mensa og Sia på låta.

Kanye slapp første nyttårsdag singelen Only One, og er også med på Rihanna/Paul McCartney-kollaborasjonen FourFive Seconds. I utgangspunktet snakket han om at neste plate skulle bli mer kommersiell enn Yeezus og My Beautiful Dark Twisted Fantasy, men det vi har hørt til nå vitner mer om en miks av 808 og Yeezus. Den som venter får se, og i mellomtiden kan du gjøre deg opp en mening om åpningsporet.