Den britiske indiefolk-stjernen Laura Marling gjester John DEE fredag 22. mai, og har med seg nytt album i bagasjen!

Den unge damen på 25 år startet sin musikalske karriere allerede som 16-åring, og var en del av ikke ukjente Noah and The Whale, før hun ga ut sitt første soloalbum ”Alas, I Cannot Swim” som 18-åring i 2008. Deretter fulgte ”I Speak Because I Can” i 2010. Albumet ble raskt en kritikerfavoritt, nominert til Mercury Prize og er inne på listen til NME over de 500 beste albumene gjennom tidene. "A Creature I Don't Know" så dagens lys i 2011, og var ved årets slutt inne både både Mojo og Uncut sine lister over "Top 50 albums of 2011".

Den prisvinnende artisten følger opp det flotte albumet ”Once I Was An Eagle” med sitt femte album ”Short Movie” som gis ut 23. mars. ”Once I Was An Eagle” fikk bl.a. femmere i VG og Dagbladet og 8.1/10 av Pitchfork.

Singer/songwriteren fra Hampshire skulle etter planen gå rett i studio igjen etter den suksessfulle ”Once I Was An Eagle”-turnéen, men det prosjektet ble skrinlagt og albumet forkastet. Heldigvis kom hun på bedre tanker igjen da hun flyttet tilbake til London, etter et noe strabasiøst opphold i Los Angeles. Vi gleder oss veldig til å høre ”Short Movie”, og koser oss allerede med de to første singlene.

Med som support er Gill Landry! Han er kjent fra Old Crow Medicine Show, hvor han trakterer både gitar, banjo og pedal steel, i tillegg til å være med på låtskriver-siden. Han er straks aktuell med sitt selvtitulerte tredje soloalbum.Rykende fersk live-video:Billetter i salg fredag 20. februar kl. 09.00.