I midten av juli er det duket for en ny festival i Bjørvika i Oslo. Den første artisten som er bekreftet til Oslo Fjord Fest er D'Angelo and the Vanguard - som også er bekreftet til Skral Festival.

"Oslo får endelig en skikkelig urban storfestival i juli som kombinerer norske og internasjonale storartister med båtliv og sommeraktiviteter for hele familien.", sier festivalsjef Runar Eggesvik.

15 år etter den kritikerroste og millionselgende albumklassikeren «Voodoo» er D’Angelo endelig tilbake. Den nært forestående konserten på Sentrum Scene ble utsolgt lenge før det ble kjent at ny musikk var i vente, og albumet "Black Messiah" ble sluppet i desember, til strålende anmeldelser verden over.

D´Angelo and the Vanguard spiller på Oslo Fjord Fest torsdag 16. juli.

”Vi gleder oss stort til å ha selveste D’Angelo and the Vanguard på scenen vår i vannkanten ved idylliske Sukkerbiten, midt i Oslo Sentrum.”, sier festivalsjef Runar Eggesvik.

På bookingsiden har Oslo Fjord Fest inngått et samarbeid med Skral festival og bookingsjef Toffen Gunnufsen. D´Angelo and the Vanguard bekreftes dermed på samme tid til Grimstad onsdag 15. juli.

Oslo Fjord Fest arrangeres på Sukkerbiten i Bjørvika i Oslo 15. – 18. juli. Flere artister til festivalen vil bli offentliggjort i ukene fremover. Sukkerbiten er et kulturtilbud fra HAV Eiendom.Billettsalget er i gang, og billetter kjøpes her!

(foto: Greg Harris)

Mer om Oslo Fjord Fest her!