Paolo Nutini spiller på fredagen i parken ved Vigelandsmuséet og Passenger spiller på lørdagen, i tillegg til disse godbitene kan du få med deg dama som kom med fjorårets aller beste debutplater i Norge, nemlig Anja Elena Viken, og de britiske stortalentene i Aquilo på Piknik i Parken.

Piknik i Parken skriver følgende om artistene i dagens slipp:

Paolo Nutini slo igjennom som 19 åring med albumet These Streets hvor han sjarmerte en hel musikkverden med låter som Jenny Don't Be Hasty, New Shoes og Rewind. I fjor ga Nutini ut sitt tredje album Caustic Love som høstet svært god kritikk og ble beskrevet som det beste britiske r&b-albumet siden blåøyd souls storhetstid med Rod Stewart. Syv dager etter utgivelsen kom det frem at Caustic Love var det raskest selgende albumet i 2014.

Den britiske folk-rock artisten Passenger startet sin svært suksessfulle solokarriere i 2009 da han kom ut med albumet Wide Eyes Blind Love. Hans store gjennombrudd kom derimot i 2012 da han ga ut albumet All The Little Light og låten Let Her Go. Låten er per dags dato Spotifys femte mest spilte låt med over 291 millioner avspillinger rundt hele verden. Det er med andre ord en real verdensstjerne som kommer til Frogner og Parken ved Vigelandsmuséet 27. juni.

Anja Elena Viken viste seg frem for det norske folket da hun lekket ut låten "Klæsser deg ned" på nettet. P3 snappet raskt opp låten og ga den godt med spilletid. I høst slapp den unge damen ut sitt debutalbum "Herfra til i morgen" og ble med det nominert til en spellemannsprisen for årets nykommer og Gramo-stipendet.

Duoen Aquilo best av Tom Higham og Ben Fletcher produserer atmosfærisk minimalistisk elektronika av beste slag. De britiske guttene har strålt med sine første EPer Aquilo og Human og vi har store forventninger til hva som kommer til å skje med duoen i fremtiden

Disse artistene føyer seg inn i rekken med andre musikalske godbiter som spiller på Piknik i Parken: James Blake, José González, Michael Kiwanuka, Stein Torleif Bjella, Marit Larsen, Kindness og flere andre.