Den norsk-britiske trioen THE WOMBATS kommer endelig tilbake til Tromsø og Bukta!

De er kjent for å levere energisk og fengende rock og har siden gjennombruddet i 2007 utmerket seg som et av verdens kuleste liveband! Den sjarmerende trioen har tatt publikum med storm og opptrådt på flere av de aller største festivaler verden over. De leverer gang på gang forrykende og ekstremt fengende liveshow som både er dansbare og engasjerende. Med Monsterhitene «Let’s Dance To Joy Division» og «Moving to New York» kan man rett og slett ikke unngå å svinge litt på rockefoten.

Sist de var på Bukta trillet Nordlys en femmer og omtalte de som en eneste stor lykkepille. Nå er bandet straks klar med det splitter nye albumet «Glitterbug». Låtene «Your Body Is A Weapon» og «Greek Tragedy» fra det kommende albumet er allerede godt mottatt og vi gleder oss til å høre mer fra The Wombats og ikke minst til å se de i Bukta denne sommeren.

The Wombats er vel kanskje et av de bandene jeg har sett flest ganger live og jeg går aldri lei! Herregud, så bra dette blir, sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen.

Det amerikanske bandet THE GROWLERS er også klar for Bukta!

The Growlers gav i fjor ut det fantastiske albumet «Chinese Fountain» til strålende anmeldelser og har på bakgrunn av det rukket å bli favorittbandet til mange, inkludert flere av oss her på Bukta-kontoret. Kombinasjonen av surf og garasjerock resulterer i deres selvtitulerte sjanger «Beach Goth» som kan beskrives som noe midt i mellom det som på den ene siden er den herlige strandfølelsen med iskald øl, palmetrær og solskinn. Og på den andre siden et skittent øvingslokale med passe lunka halvlitere og slitne rockere. Og det funker som bare det!

Vokalist Brooks Nielsen har en særegen stemme, kombinert med bandets lekne melodier blir det hele både fengende og meget dansbart! Bandet har mye på hjertet og låtene tar deg med på både mørke filosofiske refleksjoner av verden i dag til rene drikkeviser som lukter tequila lang vei. The Growlers er engasjerende, ekstremt vanedannende og helt sykt kul live. Gled dere!

The Growlers er et av mine absolutte favorittband. Var på konserten deres på Øya-natt i høst og den står igjen som fjorårets aller beste konsertopplevelse! Avslutter kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen.