I de to britiske hardcore-banda Architects og Marmozets har Malakoff sikret seg to musikalske energibomber til årets festival. Her blir det garantert ekstatiske forhold både på og framfor scenen med utstrakt headbanging og bygdeurban moshpit. Dette er to band du bare må få med deg under sommerens Malakoff.

ARCHITECTS (UK)

Er Malakoff klare for å få blåst ut ørene litt? Britiske Architects har vært på metalcore-radaren i snart 10 år, men 2015 markerer året der de er hetere enn noensinne.

Sjettealbumet «Lost Forever // Lost Together» fra 2014 har nemlig fått veldig gode tilbakemeldinger, og NRK P3 gikk lengst med å proklamere at «moderne metal blir knapt bedre». Bandet følger i fotsporene til andre Norgesfavoritter som Bring Me The Horizon, men det er med andre ord ikke lenge til de kanskje overtar ledelsen.

I løpet av denne vinteren har bandet også tatt steget opp fra små klubbscener til konserthaller i Europa, inkludert Oslos mest kjente scene Rockefeller i mars 2015. Til det sier bandet: «We'll be doing everything we can to make sure these shows are the biggest and best Architects shows in our 10 year history. We can't wait».

Vi klarer heller nesten ikke å vente til Architects inntar scenen på årets Malakoff, der Sam Carter skal glefse ut «Naysayer», «Colony Collapse» og «Broken Cross». Most pit, anyone?
MARMOZETS (UK)

Sammen med verdens mektigste musikkmagasin Rolling Stone, kommer herved Malakoff 2015 med en aldri så liten forbrukerveiledning. Få med deg Marmozets under årets festival!

Marmozets er i hovedsak to søskenpar fra Bingley i Yorkshire i England, som ga ut sitt debutalbum med den treffende tittelen «The Weird And Wonderful Marmozets» i fjor høst. Da hadde de allerede blitt lagt merke til både på Glastonbury-, Reading-, og Leeds-festivalene i England i fjor sommer.

Mot slutten av året ble de kåret til «Best New Band» i Kerrang! da 2014 skulle oppsummeres, og i januar meldte altså Rolling Stone at Marmozets var et av de mest spennende bandene å se opp for i 2015.

Om du er fan av eksempelvis Paramore, så er nok Marmozets midt i blinken for deg. Gjengen fra Bingley er et av de mest hardtarbeidende nye bandene på den internasjonale rockehimmelen akkurat nå, og dere får høre de på Malakoff først!

Marmozets spiller også på årets Slottsfjell.
Malakoff Rockfestival 2015 blir arrangert 16.-18. Juli på Nordfjordeid i Sogn & Fjordane.