Skral fortsetter å legge til spennende navn til årets festivalplakat. I dag OMVR og Fay Wildhagen bekreftet. Fra før har sørlandsfestivalen bl.a. booket Röyksopp, D'angelo, Hozier og Mew.

OMVR
Ikke la deg lure av den fantasifulle stavemåten. OMVR heter selvsagt Omar og er kul kis på full fart inn i fremtiden. Inspirert av folk som Stevie Wonder, Donny Hathaway og Brandy er Omars kresne blanding av soul, club, r&b og pop helt uimotstålig. 27-åringen fra nabogrenda Vegårdshei (yeah!), blant annet kjent som deltaker i The Voice, gjorde nylig By:Larm om til et kokende OMVR:Larm og ble hyllet av en unison anmelderstand for sine opptredner. Han toppet bransjetreffet med å få prisen som “Årets forbilde”. Radio-hiten “Hold You Back” er umulig å ikke rykke nakken til og er tydelig inspirert av britisk klubbmusikk a lá Disclosure, men aller mest vitner den om at vi (endelig) har fått en R&B-stjerne her til lands også. OMVR er mannen!
FAY WILDHAGEN
Hun har blitt beskrevet som en krysning mellom Bon Iver og Ane Brun og tok nylig By:Larm med storm. Fay Wildhagen og hennes trofaste band har de siste årene sakte men sikkert bygget seg en stor fanskare og spiller stadig for et større og større publikum. Hennes første singel, “We Are”, er et frempek på noe ordentlig magisk. En feiende flott hyllest av livet, ikke helt ulikt Arcade Fire på en god dag. Folk, rock og pop blandet sammen med et låtskrivertalent helt utenom det vanlige. Fay Wildhagen imponerer også som gitarist og vokalist i særklasse. At dette blir å høre på radio, tv og fra scenekantene over hele Norge fremover gir nok dessverre dårlige odds, men vi har desto flere gode musikkopplevelser i vente.