Nå er Norges mest anerkjente innen elektronisk musikk, selve diskofaderen Hans-Peter Lindstrøm klar for Kastellnatt 2015. Det er også spanske Jon Talabot (på plass tjue over verdens beste DJer av Resident Advisor og en foregangsfigur på scenen), og Osloscenens rising star Olefonken (hubbabubbaklubb, Jæger, RBMA-alumni, m.m).

Med nye uimotståelige låter som Games For Girls sammen med Say Lou Lou og Lanzarote sammen med Todd Terje har Lindstrøm fulgt opp en helt sprekkeferdig merittliste av album, 12’’ere og nydiscoproduksjoner som har satt Norge på verdenskartet. Lindstrøms betydning for Norge som et sted å se til for de beste elektroniske produksjonen kan knapt overvurderes, mener Slottsfjell og Kastellnatts bookere.

Lindstrøm, og Olefonken står på RBMA-scenen, som fyller halve Kastelnatt:

RBMA er fanen som bare blir viktigere og viktigere for elskere av god klubbmusikk i hele verden. Sammen med Kastellnatt, en tredagers festival for klubbmusikk som arrangeres under og av Slottsfjellfestivalen, bringer RBMA deg foregangsfigurer for klubbmusikk fra hele verden.