Action Bronson leverte årets konsert i Oslo i 2013, da han en glovarm juli-kveld avsluttet den utsolgte konserten på Sawol med å rappe på et bord på ute-terrassen. I 2014 spilte han for 800 fans i en bakgård på Grønland i Oslo, og nå er han klar for å fylle Rockefeller lørdag 3. oktober og UKA-15 i Trondheim dagen etter.

Pitchfork har beskrevet Action Bronson som en av de morsomste og beste skribentene innen hiphop, og New York Times mener han er et av de mest spennende rapperne i New York. 31-åringen fra Queens har samarbeidet med bl.a. Mac Miller, Joey Badass og A$ap Rocky, og var i 2013 på den prestisjetunge Freshmen 10 listen til hiphop-magasinet XXL.

Den tidligere kokken har gitt ut en rekke klassiske mixtapes, som legendariske ”Bon Apetite….Bitch”, og nå er han endelig klar med sin første offisielle fullengder via Vice/Atlantic Records. Albumet har fått navnet "Mr. Wonderful", og singlene "Easy Rider", "Actin Crazy" og Mark Ronson-produserte "Baby Blue" feat. Chance the Rapper er alle en indikasjon på at dette blir en moderne klassiker.