Påskeferien har vart i over en uke, men verden har ikke stått stille av den grunn. Masse ny musikk har landet på nett, og her får du en liten oversikt over noe av det som skjedde i uken som gikk:

Toronto-Rockerne i METZ slipper sitt andre album, kalt II, 5. mai, og førstesingelen Acetate har allerede vært tilgjengelig i et par måneder. Nå har bandet sluppet nok en smakebit, nemlig låta Spit You Out:
Britiske Noah and The Whale har lagt opp etter 8 år sammen som band. Nyheten ble sluppet 1. april, men var ingen aprilsspøk.

Blur slipper også snart et nytt album, The Magic Whip, som er klart for salg 27. april. Derfra har vi allerede fått låta Go Out, og nå er nok en singel ute på nett, Lonesome Street. Se videoen her:
Vi har allerede skrevet om danske Mew sin nye låt Water Slides, men nå har låta også fått en splitter ny video:
Wilco kansellerte en konsert i Indiana i protest etter at en omstridt lov ble vedtatt med diskriminering mot homofile som umiddelbart resultat. Siden staten nå forsøker å tette smutthullet som blant annet lot en restaurant nekte homofile servering, har Wilco likevel bestemt seg for å la konserten gå som normalt.

The Vaccines er også tilbake og er snart klare med sitt tredje album, English Graffiti, som slippes 25. mai. Derfra har de nå sluppet låta Dream Lover, som har fått en noe "spaca" video:
Unknown Mortal Orchestra slipper også sitt tredje album snart. Dette har fått navnet Multi-Love, og tittellåta fant i forrige uke veien online. Hør den her:


Det slippes også en Multi-Love-app, finn den for MAC eller PC.

Britiske Gallows slipper sitt nye album Desolation Sounds 13. april, men allerede nå kan du høre hele albumet på nett HER, via NOISEY

I tillegg har vi trosset ferien et par ganger i løpet av uken som gikk for å rapportere om ny musikk, blant annet: Tame Impala , Jaga Jazzist, Lisa Alma, og Brandon Flowers.