Det er duket for en eksklusiv konsert med en virkelig bauta innen Americana-sjangeren og et av rap-Norges store stjerneskudd når Wovenhand (US) og Arif nå kommer til Oslo fjordfest.

Med en blanding av store kjente, og unge fremadstormende artister, har vi fått to fantastiske dager på Sukkerbiten ledet an av to legender innenfor hver sin sjanger.” sier festivalsjef Runar Eggesvik.

Kritikerroste, vakre, mørke, bråkete plater har kommet som perler på en snor fra Wovenhand siden debuten i 2002, og nå sist i form av bandets syvende studioalbum ”Refractory Obdurate”. Det er en virkelig bauta innen Americana-sjangeren som tar turen til Oslo fjordfest i sommer. Dette blir den eneste konserten bandet gjør i Norge i år.

Arif har imponert et samlet norsk anmelderkorps med platedebuten ”HighEnd/ Asfalt” , og terningkastene har vært høye i så å si alle norske medier, deriblant VG, Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen.

I tillegg til Wovenhand og Arif er også følgende seks artister i dag bekreftet til Oslo fjordfest:

Sabina Ddumba (SE), KUUK, Ivan Ave, Ellen Sundberg (SE), Lucky Lips og Die With Your Boots On All-Star Country Band.Oslo fjordfest arrangeres i Bjørvika 15.-18. juli, og så langt er følgende artister bekreftet:Onsdag 15. juli

Emmylou Harris & Rodney Crowell (US)

Wovenhand (US)

Unknown Mortal Orchestra (US)

Amund Maarud

Die With Your Boots On All-Star Country Band

Ellen Sundberg (SE)

Lucky LipsTorsdag 16. juli

D´Angelo And The Vanguard (US)

Admiral P

Lemaitre

Arif

Sabina Ddumba (SE)

KUUK

Ivan Ave