Indierockens Lo-Fi-konge, Mac DeMarco har siden hans første utgivelse i 2012 nærmest konstant vært på turné, og spilte en minnerik konsert på Mono samme året. Nå kommer DeMarco tilbake til Norge, og spiller på Rockefeller i Oslo. 22. september.

Goldstar melder:

Kanadieren har blitt en svært populær mann, og ryktene om hans livlige sceneopptredener har gjort at han det siste året har stått på plakaten til noen av de største festivalen i verden, alt fra Coachella og Primavera til Øyafestivalen i fjor - alltid til stor jubel fra hans stadig økende fanbase. Konserten på Øya fikk 10/10 av Musikknyheter!

Turnélivet har ikke satt en stopper for kreativiteten til DeMarco, som i fjor ga ut det ekstremt hyllede andrealbumet "Salad Days", som han selv spilte inn og produserte hjemme fra sitt eget studio. I august er Mac DeMarco klar med en ny utgivelse, "Another One" - en mini-LP med rykende ferske låter som føyer seg inn i hans allerede svært imponerende diskografi. Produktive DeMarco har spilt inn "Another One" i de få pausene han har hatt mellom sine mange turnéer.Billetter til konserten er i salg nå!

Les vår anmeldelse av Mac DeMarcos konsert på Øya 2014.