Indierock bandet som består av britene Matthew Murphy og Daniel Haggis og nordmannen Tord Øverland Knudsen, reiser ut på en aldri så liten Norgesturné. Bandet vil besøke Folken i Stavanger, Logen Teater i Bergen og Byscenen i Trondheim før de avslutter det hele i hovedstaden og på Rockefeller.

The Wombats ble dannet i 2003, og fikk sitt store gjennombrudd i 2007 da de kom med albumet ”The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation”, som ble en stor suksess med hitene “Kill The Director,” “Let’s Dance To Joy Division”, “Backfire At The Disco,” og “Moving To New York.” Albumet fikk en femmer av Aftenposten, og flere av singlene ble store radiohits i Norge. Deres andre alum, ”This Modern Glitch”, kom i 2011, og de er nå aktuelle med albumet ”Glitterbug” som ble sluppet i april 2015. Blant annet ”Emoticons” har gått sin seiersgang på blant annet P3, og bandet har igjen vist at de er et indie-rockband å regne med.

Med ”Glitterbug” i lomma blir det et friskt og nytt møte med det seminorske bandet, men den velkjente gode stemningen de alltid bringer til showene sine er den samme.

Følgende datoer gjelder:
29 oktober – Folken, Stavanger
30 oktober – Logen Teater, Bergen
31 oktober – Byscenen, Trondheim
1 november – Rockefeller, OsloBilletter i salg fra torsdag 30.04.15, kl 10:00.