Grand Café er tilbake med ny musikk, og slipper ikke én, men to singler på en gang! Animal og Berlin er navnet på låtene som slippes til publikum, to låter som er ferskere enn man skulle antatt.

Bandet tilbragte nemlig 2014 med å skrive nye låter og spille inn demoer, men da det endelig ble release-tid, ble ingen av låtene med. Isteden skrev bandet, Animal og Berlin like før de skulle i studio, og det er disse låtene som nå er bandets nye singler.

Om låtenes navn og tema, forteller vokalist Christer Krogh at Grand Café har lenge vært fans av Berlin, både grunnet deres hyppige besøk I byen ved Tysklands turneér, men også Berlins plass I musikk og kunst historien:

«Man får liksom et eget mindset så fort man setter fot I Berlin. Dette ble det en låt av. For et års tid siden dro Christer og spilte 6 konserter alene I løpet av en dag I Berlin. Jeg tenkte litt på disse intrykkene da låten begynte å ta form!»

Han forteller videre at Animal er inspirert av tidlig 90 talls musikkvideoer bandet likte. De ville ha en låt som bare gikk og gikk fremover av seg selv, og følte at de virkelig fikk til dette.

I forbindelse med singelslippet blir det releaseparty på Last Train 21. mai, men allerede nå kan du høre låtene her:


Besøk Grand Café på nett