Søndag kveld kom nyheten om at Bullet For My Valentine vil slippe et nytt album, kalt Venom. Samtidig slapp de en splitter ny låt, som du kan høre nederst i artikkelen. I dag kom nok en god nyhet for BFMV-fansen, i november kommer nemlig kvartetten tilbake til Norge, for å spille på Rockefeller i Oslo. Rockefeller melder:

Helt siden starten i 2003 har den walisiske kvartetten Bullet For My Valentine blandet 80-tallsmetal med millenniumsmetal og gitt oss deilig, mørk og melodisk rock. Det blytunge og hypnotiske fjerdealbumet "Temper Temper" (2013) ble produsert av Don Gilmore (Linkin Park, Dashboard Confessional, Good Charlotte), amerikaneren som også satt bak spakene på den suksessfulle forgjengeren "Fever".

Catchy vokal, aggressive riff og melodier er oppskriften, uten at det inngås kompromisser. «Vi er mer opptatt av hvordan musikken vår høres ut – ikke hvordan vi ser ut på fø#$%&$ håret» har vokalist og gitarist Matthew Tuck uttalt.

Bullet For My Valentine har toppet salgslister i både England, USA og Australia, og har solgt over 5 millioner solgte album på verdensbasis. Femtealbumet "Venom" er ventet i august, og førstesingelen "No Way Out" hadde premiere på BBC Radio 1 i går.

De har turnért med både Iron Maiden, Guns N’ Roses og Metallica - lørdag 14. november er de selv hovedattraksjon.Billetter i salg mandag 25. mai kl. 10.00.