For et rockeband er et tiår en evighet. For Rumble In Rhodos føles det også som en liten livstid siden tvillingbrødrene Thomas og David Bratlie først samlet et band for å spille hardtslående hardcore, turnere året rundt, vinne Zoom-turné og sakte men sikkert bygge seg opp som et undergrunnsband man kunne stole på. I 12 år har Follo-gjengen vært i konstant utvikling og jobbet mot nye uttrykk for å utfordre sitt stadig voksende publikum men også seg selv. Bandet har holdt et aktivitetsnivå som hadde tatt pusten fra de fleste og balansert DIY-turneér over store deler av verden med radiospilling, store festival-spots og prisvinnende utgivelser.

“Man forandrer seg mye personlig og musikalsk i løpet av 12 år og vi skal være takknemlige for at vi har kunnet skape musikk sammen og delt denne uerstattelige tiden så lenge som vi har”, sier vokalist Thomas Bratlie Haugland.

Bandet legger bak seg en fantastisk karriere med 4 albumutgivelser og en karakterbok spekket med femmere og seksere. De er kjent som et av Norges ledende rockeband, og et av landets beste liveband hyllet av både publikum og kritikere. Deres første høydepunkt kom da de reiste til Toronto, Canada for å spille på festivalen Canadian Music Week, og ble tildelt prisen "Favourite New International Artist" på den årlige prisutdelingen "The Indies" i 2006. Videre vant deres tredjealbum “Signs of Fervent Devotion” prisen for årets skive på Natt&Dag sin Oslo pris og ble nominert til Spellemann for årets rockeplate. Follo-bandet har aldri hatt for å vane å trå feil, og deres reinkarnasjon av eget uttrykk har inspirert fremtidens generasjoner norske musikere og vist vei for unge band med en drøm om å komme seg opp og fram. Det har vært viktig for dem å levere musikken direkte til lytteren og bandet har gjennomført omlag 500 konserter fordelt på 10 europaturneér, samt konserter i Japan, Canada og Skandinavia. I tillegg har bandet spilt på ca 50 festivaler hvor Roskilde, Japan Music Week, CMW, Øya, Slottsfjell, Out of the Crowds, Malakoff og Træna star som noen av høydepunktene.

Nå inviterer de til en siste tur med den høyenergiske indie-karusellen. Ikke gå glipp din aller siste sjanse til å se denne norske rockesensasjonen!

17. September – Bergen, Garage
18. September – Trondheim, Blæst
19. September – Oslo, Rockefeller

RUMBLE IN RHODOS er:

Thomas Bratlie Haugland - Vokal
David Bratlie - Gitar
Henrik Lie - Gitar og vokal (tidligere bass)
Marius Lübbe - Trommer
Øyvind Røsrud Gundersen - Bass, keys og vokal
Jon Arild Eriksen - Keys, vokal og perkusjon
Frode Kristensen - Gitar (2003-2009)

Billetter i salg fredag 12. juni kl. 09.00.