Tons Of Rock går av stabelen i Halden denne uka (18. - 20. juni), med en lang liste imponerende navn. Venom, Mayhem, Twisted Sister, In Flames, Opeth og Seigmen er bare et lite utvalg av band man kan få oppleve på Fredriksten Festning.

Skal du på Tons of Rock, eller kunne tenke deg en tur på fredag, kan du nå stikke av med en ekstra bonusopplevelse! Vi deler nemlig ut fredagspass, samt meet and greet med ingen ringere enn legendene i Venom, skaperne av black metal! En heldig vinner får møte britene, og får i tillegg til alt dette en goody bag satt sammen av bandet selv!

Festivalledelsens Jarle Kvåle forteller Musikknyheter at Tons of Rock tidlig slo kloa i bandet for årets festival:

«Vi tok tidlig kontakt med dem, de hadde veldig lyst å spille i Norge og ble svært facinert av å spille på fantastiske Fredriksten festning.»Skulle du ikke være den heldige som vinner, kan du fortsatt få en svært så spesiell Venom-opplevelse denne fredagen! Istedenfor å spille vanlig konsert med vanlig setliste, vil de spille en konsert med låter stemt frem av fansen! Jarle forteller at dette er noe festivalen og bandet har bestemt sammen:

«Venom ville gjerne gjøre noe spesielt når de spiller i Norge, og vi ble enig om dette. Dette er den eneste konserten der de gjør dette. Responsen har vært enorm, og setlista ser magisk ut»

Alt ligger dermed til rette for en fantastisk opplevelse for alle. Jarle avslutter med å forsikre oss om at det ikke bare er fansen som kan se frem til denne fredagen:

«Bandet gleder seg enormt. Man kan få en unik opplevelse. Det å oppleve blackmetal gudfedrene Venom & Mayhem på samme kveld blir jo helt spesielt. Når man samme kveld kan se Twisted Sister, Gojira, DumDum Boys, Graveyard og en rekke andre, så blir det en historisk kveld i Halden.»

Alt du trenger å gjøre for å stikke av med muligheten til å oppgradere en vanlig fredag til en som inneholder bokstavelig talt tons of rock, møte med Venom, OG en goody bag satt sammen av bandet selv, er å svare på følgende spørsmål:

Venom refereres gjerne til som gudfedrene – eller skaperne – av black metal. Hvorfor?

(Vinneren må selv ordne reise og opphold, premien inneholder kun fredagspass, meet and greet og goody bag).

Photographer: Ester Segarra