Britiske RHODES spiller i kveld support for George Ezra på Rockefeller i Oslo, og allerede er neste Oslo-gig annonsert for nykommeren! Parkteatret melder i dag at han returnerer til hovedstaden 15. august, for å spille på Øyanatt:

RHODES har på kort tid bygget seg opp til å bli en av de mest spennende artistene fra de britiske øyene. I løpet av det siste halvannet året har han gitt ut hele tre spennende EPer, som alle spiller på hans enorme stemme og en glimrende teft for melodi. På Parkteatret 15. august gjør han sin første headlinerkonsert i Norge.

4. september kommer RHODES' debutalbum «Wishes» på Sony Music. David Rhodes, som han egentlig heter, har selv skrevet og produsert alle låtene, med litt hjelp fra Drake-produsenten Nineteen85 (!). Singlene «Close Your Eyes» og «Turning Back Around» vitner om at dette kommer til å bli noe stort.

Selv om dette blir hans første norgeskonsert utenom Rockefeller-oppvarmingsjobben for George Ezra 18. juni, har RHODES lang turnéerfaring. Han har bak seg tre utsolgte turnéer i Storbritannia, og har blant annet varmet opp for Sam Smith, Ben Howard, London Grammar og nevnte George Ezra.

Vi gleder oss til å se og høre ham runde av Øyafestivalen på Parkteatret!



Billetter kr. 225,- + avg. / 175,- + avg. med Øyapass
I salg via Billettservice fra fredag 19. juni kl. 10.00
18 års aldersgrense