Green Granadas feirer eget jubileum med eksklusiv konsert på Madam Felle i Bergen, 29.august. Forrige gang bandet besøkte den arenaen, var det til fulle hus og stormende jubel. Kort oppsummert kan de beskrives som et forrykende band, som serverer klassisk rock and roll i en ramme hvor alt kan skje. Denne gang lover de noen overraskelser og gjester med seg på scenen.

Bandet har de kritikerroste albumene Slidin’ all over og Ready, set, go på samvittigheten og deres musikalske DNA har både gammelt og nyere arvestoff. Du kan finne spor av artister som Elvis Presley, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Stray Cats/ BrianSetzer og Seatsniffers, for å nevne noen. Spe på med masser av punkenergi, fandenivoldskhet og spilleglede, så får du et passende bilde av hva Green Granadas står for.

Kvartetten har vært i samme besetning i 20 år, men fra 2000 til 2009 var også Rod Hot med i bandet. For mannen i gaten, er han kanskje bedre kjent som Jarle Bernhoft. Men selv uten ham, har det musikalske uttrykket blitt enda mer spisset de siste årene, og bandet er nå bedre enn noensinne.

Besetningen er av klassisk rock’n’roll-format; to gitarer, bass og trommer, hvor alle fire er dyktige vokalister. Det må også nevnes at de har en stående trommeslager, en kontrabassist uten høydeskrekk og en trådløs gitarist med løpetid. Ikke bli overrasket om du får besøk av en dem ute i lokalet i løpet av konserten.Billetter