Muse er kjent for å pushe de sceneproduksjonsmessige grensen til det ytterste, og deres nye, kommende verdensturné - Drones World Tour, er intet unntak. Denne gangen ankommer bandet konsertarenaer verden rundt med deres “in the round”-konfigurasjon, som gir publikum en ekte 360 -graders lyd- og visuell sanseopplevelse. Muse sine turneer har av internasjonal presse gang på gang blitt omtalt som "episke", "amazing" og "ambisiøs", og deres kommende verdensturné kommer garantert ikke til å skuffe.

Bandet har i sommer besøk en rekke festivaler i Europa og med rette, fra en unison presse, mottatt karrierens beste anmeldelser.

Utenlandsk presse sier:
“Thunderous and visually dazzling” – The Guardian 4*
“Muse captured the spirit of Download better than anyone else” – The Times
“An endless buildup, heading for one peak after another — is what a Muse concert sets out
to deliver by every means available, musical and visual." – New York Times

Bandets fan club-forsalg starter: torsdag 24. september kl 09:00

Siden debuten i 1994 har Muse gitt ut syv studioalbum og solgt i overkant av 17 millioner album på verdensbasis. Drones, gruppens syvende album, toppet de britiske listene i to uker i juni, samtidig som det lå på toppen av listene i USA. Totalt har albumet nådd nummer 1-plasseringer i svimlende 23 land, inkludert Frankrike, Japan, Australia, Nederland og Sveits.BANDET GJESTER TELENOR ARENA SØNDAG 12. JUNI, 2016

Billetter i salg mandag 28. september kl 09:00, via: www.livenation.no og www.billettservice.no