TOTO - et av verdens største band gjennom tidene ankommer Norge tidlig neste år. Softrock-geniene gjester Sentrum Scene i Oslo 18. februar.

Få band har så til de grader vært toneangivende innen popkulturen, og bandets utallige verdensturnéer har alle etablert seg som særs minneverdige, noe vi senest fikk erfare tidligere i sommer da bandet solgte ut Sentrum Scene i Oslo. En intim konsert, med et ellevilt publikum som ropte etter mer.

Bandet som har holdt det gående siden 1977, og solgt over 40 millioner album, er kjent for å blande alt fra pop, rock, soul, funk, progrock, hardrock, r&b og jazz. Bandets nyeste studioalbum «TOTO XIV» ble utgitt 24. mars. Dette er legendenes første album siden «Falling In Between» fra 2006. Keyboardist og grunnlegger David Paich sa nylig at: «Dette albumet er en naturlig progresjon, som om vi aldri har tatt en pause. Albumet er til våre fans som har ventet tålmodig, og som stadig viser oss støtte og kjærlighet».

Bandet som har holdt det gående i over 38 år, og som full fortjent har skapet overfylt av utallige priser og belønninger, har ikke bare påvirket sin generasjon, men også musikkelskere i alle aldre. Gjør deg klar for en helaften med "Hold the Line", "Rosanna", "Africa" og et hav andre store hits!

Billetter i salg fredag 2. oktober kl. 09.00.

Leland Sklar stepper inn på bass for David Hungate