Shevils er tilbake med et album som fillerister deg fra AAAH til ÅÅÅH. Hardere, mer intenst og mer fengende: Mer alt, egentlig.

På sin nye plate The White Sea strammer bandet skruestikken noen solide hakk fra det kritikerroste albumet Lost In Tartarus fra 2013, en plate som trillet femmere og seksere landet over.

Shevils har skapt seg et eget parallellt univers i moshpiten hvor drivet til Helmet, energien til Refused, tyngden til Melvins, intensiteten til Fugazi og aggresjonen til Rage Against The Machine møtes til kalas. I denne helvetesgryten foredler bandet sine inspirasjondråper med stor autoritet.

Med sin nye plate hører du lyden av et band som er i ferd med ta sin plass i spissen av en norsk hardcorescene som er bedre enn noensinne.

Shevils er kjent for sine intense og eksplosive konserter. Hardcorebandet besitter en fascinerende karisma og utstråling, og live er det som å få en knyttneve i fjeset og magen samtidig. På den riktige måte, selvfølgelig.

Bandet har allerede spilt med blant annet Kvelertak, Shining og Buzzcocks. Opplev bandet NÅ, før det er for sent. Shevils spiller nemlig med livet som innsats!

Men aller først kan du kose deg med den andre singelen fra platen, One Thousand YearsFoto: Jørn Veberg