Den mytiske rockeverden lever fremdeles! I avkroker av Europa lever det mennesker som fremdeles tror på kraften i hodeskaller på lange pinner og å befri sjelen gjennom intuitiv åndelig frike-dans.

De norske spellemannsvinnerne The Cheaters ble i sommer invitert til å delta på den hemmelighetsfulle Dunajam festivalen på Sardinia. Festivalen er ifølge arrangørene ikke en festival, men en slags bursdagsfest, eller mer bestemt en blanding av bursdag, piknik og en pilegrimsreise. Kun 150 mennesker får lov til å delta og deltagerne må søke god tid i forkant for å bli invitert til opplevelsen.
På tross av at publikum ikke får vite hvilke artister som kommer eller nøyaktig hvor på Sardinia festivalen avholdes inntil få dager før start, er festivalen utsolgt hvert eneste år. I motsetningen til dagens kvelende forutsigbarhet i musikalske arrangementer tilbyr Dunajam en mulighet til å slippe kontrollen og la skjebnen bestemme.

I minidokumentaren får vi et innblikk i hvordan The Cheaters opplevde denne oasen i Middelhavet i sommer.The Cheaters er aktuelle med singelslipp før jul og albumutgivelse våren 2016. I løpet av høsten vil bandet også legge ut på en miniturne der de tester ut nye låter fra det kommende albumet.

Turnedatoer:
-9.10, Blårock, Tromsø
-10.10, Revolver, Oslo
-31.10, RIP, Porsgrunn