GAFFA kårer årlig Skandinavias beste musikkfotografer i ulike kategorier, og Musikknyheters egne fotografer vant flere priser også i år. Vår fotograf i Bergen, Oddbjørn Steffensen, stakk av med intet mindre enn første-, andre- og tredjeplass i kategorien Årets publikumfoto.

Bildet over er tatt under Kygo-konserten på Bergenfest tidligere i år.

Oddbjørn sier følgende til Gaffa om bildet:
- Det kan være utfordrende å ta spennende bilder av DJer, men det er desto morsommere motiver blant publikum. Dette bildet er tatt på årets Bergenfest, der Kygo gjorde en sjelden opptreden for et ekstatisk hjemmepublikum. Allsang og full innlevelse fra Kygos kjernepublikum.

Les anmeldelsen og se flere bilder

Nicolay Woldsdal er både journalist og fotograf hos Musikknyheter.no, og hans bilde av Sondre Lerche vant prisen for Årets portrett. Bildet ble tatt under et intervju Nicolay gjorde med Lerche for Musikknyheter.no i november i fjor. Nicolay vant også prisen for Årets livebilde som han tok av Dave Grohl i Telenor Arena.

 photo _MG_1863_zpsd48a9f67.jpg

Nicolay om bildet:
- Dette bildet ble tatt i forbindelse med et intervju noen dager før Sondre Lerche skulle spille dobbelkonsert på Parkteatret. Han forklarte kjapt hvor skrubbsulten han var, som er grunnen til at vi satte oss ned på en restaurant rett ved siden av konsertlokalet. Etter å ha fortært et bedre måltid, snek jeg meg rundt bordet og knipset et bilde der han et øyeblikk satt i sine egne tanker.

Les intervjuet og se flere bilder

Les Foo Fighters-anmeldelsen og se vinner bildet


Vi gratulerer!

Se alle vinnerbildene her