El Cuero er tilbake med sin femte full-lengder “Souls Under Red Light”. Albumet er produsert av Bjarte Lund Rolland, bedre kjent som gitarist, låtskriver og primus motor i Kvelertak.

Musikknyheter.no sin anmelder, Andres Ekelund, konkluderte med følgende i sin anmeldelse: "El Cueros femte studioalbum en suksess, hvor bandet har funnet frem til kjernen av sitt eget musikalske prosjekt."

Vi tok også en hyggelig prat med trommis Håvard Takle Ohr i forbindelse med albumslipp. Her forklarer han bl.a. om hvorfor folk bør se El Cuero live denne høsten:

- Jeg føler jo vi bare blir bedre og bedre for hvert år som går, og at vi har noe ved oss som vi er alene om. Man får det ikke så mange andre steder liksom. Og vi utrolig stolte over det nye albumet vårt, så det skal bli jævlig kult å spille noen låter derfra. Nå har vi jo også 5 album å velge låter fra nå, noe som selvsagt hjelper på setlista. Vi har det morsommere nå enn på lenge og lager bedre fest enn vi noengang har gjort.Du kan vinne billetter til deg og en venn, pluss signert vinyl og t-skjorte ved å svare på følgende spørsmål:

El Cuero har med en gjestevokalist på en av låtene på “Souls Under Red Light”, hvem?

Foto: Dino Trto