De kanadiske hardcorepunkerene Cancer Bats, Norges farligste boyband OnklP & De Fjerne Slektningene, den folkekjære Odd Nordstoga og live-favorittene Kakkmaddafakka tar turen til Malakoff16.

Malakoff-festivalen som blir arrangert på Nordfjordeid i Sogn & Fjordane 21.-23. juli.

- Vi har fått på plass artistar frå øvste hylle i sin sjanger og her er noko for heile publikumsspekteret vårt. Alle fire artistane leverer alltid fantastiske konsertar og vil på sine særeigne måtar bidra sterkt til den gode festivalstemninga som vi i Malakoff er veldig opptatt av, sier en fornøyd festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.

Flere artister blir offentliggjort etterhvert utover vinteren og våren.
ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE
Rap / Rock

Norges farligste boyband, OnklP & De Fjerne Slektningene, kommer endelig til Malakoff! Bandet har stått øverst på plakaten på mange av de største festivalene og spillt for utsolgte og fullstappede hus over hele landet. De er et av de beste og mest energiske livebandene i Norge, og står blant annet bak årets hit i 2015 – «Styggen på Ryggen» og tre høyt verdsatte album.
OnklP & Slekta er en beinhard og melodiøs hybrid av rap og rock. Catchy og hard gitar er sveiset sammen med smart og velkjent rap, og det er ikke hvem som helst som står bak denne bandkomboen. I tillegg til hele Norges festglade onkel, finner du her hardhauser fra både Oslo Ess og Turboneger, og denne drevne gjengen vet akkurat hva som skal til for å lage skikkelig kalas. Superbandet oser av selvtillit og attitude, og alle hemninger er lagt igjen hjemme. De har dette året sluppet ny plate til høye terningkast, som er det tredje siden de startet for 1 ½ år siden.
Snu capsen bak fram og rist løs i rockefoten– dette blir party!

CANCER BATS (CAN)
Hardcore/ Punk / Rock & Roll
Det gleder vårt store rockehjerte at de kanadiske kruttgutta Cancer Bats tar turen til Malakoff16. Med seg på reisen har de pakket koffertene fulle av energisk hardcore, punk og rock & roll, som skal filleriste publikum og øses utover Amfiscena.
Cancer Bats er kjent for å blande det beste fra flere harde sjangre – nye som gamle. Dette utgjør en potent oppskrift, og en musikkopplevelse som både hilser til gamle rockelegender og skyter full fart mot nytt og spennende sjangerlandskap. Bandet har fått internasjonal oppmerksomhet for den eksplosive energien sin – både på scenen og gjennom høyttalerne. Publikum på Malakoff kommer til å merke det godt i nakkemusklene etter at Cancer Bats er ferdige med de! Bandet er for tiden aktuelle med den nye og heftige plata «Searching For Zero», som kom ut tidligere i år og har høstet svært gode omtaler.

Gjør deg klar for en musikkopplevelse av ypperste sort. Amfiscena skal endevendes, og en konsert med Cancer Bats betyr svette, glede og ekte råskap. No More Bullshit!

ODD NORDSTOGA
Folk / Pop / Singer songwriter
Det blir ikke mangel på feelgood og varme når selveste Odd Nordstoga endelig tar turen til Malakoff. Det føles litt som et etterlengtet gjensyn med en god venn, selv om Odd Nordstoga aldri har spillt på Malakoff før. Vi ønsker velkommen til hele Norges entertainer og sanger - som attpåtil synger på dialekt!

Odd Nordstoga er uten tvil en av de mest folkekjære artistene vi har her i landet. Med føttene godt plantet på jorden har han tralla, klimpra og sjarmert seg inn i ørene våre siden grisen en gang stod og hylte i 2004. Luringen fra Vinje i Telemark har opparbeidet et sterkt kvalitetsstempel innen norsk musikk, med Spellemannpris og svært mange gode album bak seg. Det sjuende albumet hans, «Dette landet», er nå ute og legger seg i den lange listen over nære og kjære utgivelser som har fått strålende kritikker.

Til Malakoff tar Odd Nordstoga med seg det dyktige bandet sitt og en merittliste som vil fremkalle høy allsangfaktor og en herlig konsertopplevelse. Dette blir rett og slett ekstremt trivelig, og et musikalsk høydepunkt for store og små!


KAKKMADDAFAKKA
Indie poprock!
De joviale og sjarmerende karene i Kakkmaddafakka blir omtalt som et av Norges feteste liveband, der høylytt allsang, funky gitarriff, drivende godfølelse og dansende scenegalskap spruter ut fra scenekanten.
Vestlandsfenomenet med det fantastisk særegne navnet besøkte Malakoff i 2007 og har de siste ti årene vært verden rundt, og fått seg en gedigen fanskare. Bergensbandet er blitt store stjerner i land som Tyskland, Mexico, Spania og Frankrike, og spiller utsolgte konserter i både innland og utland. Dette vil man også få erfare på Malakoff når man får den enestående, uhøytidelige og positive Kakkmaddafakka-stemningen rett i fleisen. De har i løpet av ti år laget to knallgode album, og er nå aktuelle med en splitter ny plate.
Forvent et mektig og entusiastisk sceneshow fra en gjeng som gir alt på scenen for å begeistre publikum. Her blir det vanskelig å ikke trekke på smilebåndet og kaste seg med i dansen!

I wanna do something! Whatcha wanna do? Dance!