Etter å ha frontet de anerkjente norske bandene Harrys Gym og spellemannsnominerte I Was A King, samt spilt i en lang rekke andre sideprosjekter, startet Anne Lise Frøkedal nylig en solo-karriere med singlene «Surfers», «I See You» og en firespors EP med samme navn som sistnevnte singel. Musikken er på mange måter et motstykke til hennes tidligere prosjekter og kan beskrives som «folk-kledd» pop-musikk og elektronika med et nedstrippet lydbilde. For Frøkedal handler det nå om å formidle den enkle kjernen i musikken og på den måten forhåpentligvis treffe en (kanskje for tiden glemt) nerve hos lytteren.

Nå kommer det ny musikk fra Frøkedal, og allerede 26. februar er det duket for hennes debutalbum som solo-artist. Frøkedal har her samlet kreftene fra tidligere bandmedlem Erlend Ringseth, folkemusiker Olav Christer Rossebø, koreograf og musiker Ingeleiv Berstad og Thea Glenton Raknes (Thea & The Wild) – som sammen går under det beskrivende navnet Familien. Albumet heter «Hold On Dreamer», og inneholder en rød tråd om forandring i menneskers liv, enten på godt eller vondt, som for det meste er basert på ekte historier om ekte mennesker, hvor noen er basert på Anne Lise sitt eget liv.

Albumet «Hold On Dreamer» inneholder både ferske låter samt låter som aldri passet helt inn i tidligere prosjekter, og som derfor har ligget i skuffen til nå. Med hennes nye band og sound passer derimot disse låtene perfekt, og resulterer i finfin musikk med et atmosfærisk lydbilde, hvor Anne Lises vokal nærmest «vektløst» (eller flytende om du vil) drar deg inn i hennes særegne musikalske verden.