Onsdag 18. november slippes "Sannhet på boks", en cd-/ vinylboks hvor store deler av musikknorge er med på å hylle Raga Rockers.

Blant deltakerne finner vi også Oslobandet Grand Café, som bidrar med låta Fort gjort. Vokalist Christer Krogh forteller at det var Christer Falck som kom opp med forslaget om låten, noe han selv også syntes var en god idé: «Vi visste tidlig at om vi skulle gjøre en Raga cover, ville vi gjøre det i litt tidlig 90 talls new wave/rave aktig stil. Og det synes jeg vi fikk til.»


Hør låta i Spotify her.

Krogh har selv produsert og mikset låta, som er spilt inn forskjellige steder mens bandet spilte festivaljobber sommeren som var. Boksen er en enorm samling av band og låter, som vil favne over hele karrieren til Raga Rockers. Blant bidragsyterne finner man så godt som alt som kan rusle og gå av norske artister, og Pushwagner har designet coverbildet! Krogh forteller at han synes hele prosjektet med å gjøre en så omfattende tribute er utrolig kult: «Ikke bare er det en ære å få hylle en av de fire store, men å gå "all in" som Falck gjør med å faktisk gi ut alle skivene, det er rått. Kudos til han for det.»

Grand Cafés Fort gjort slippes fredag 13.nov, og bandet spiller på The Crossroad Club lørdag 14.nov. Bandet begynner innspilling av ny plate til uka, så lørdag blir en gyllen mulighet til å høre nytt materiale.

I samarbeid med bandet gir vi i den forbindelse bort en kjempepakke til en heldig vinner! Den inneholder konsertbilletter, dobbel vinyl av bandets andre album Elm Tree Gardens, handlenett og t-skjorte!

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet:

Skambankt er et av de andre bandene man finner på tributen, hvilken Raga Rockers-låt er det de covrer?

Les mer om Raga Rockers- boksen her!