På fredag ga Pusha T en forsmak til verden, av det kommende King Push-albumet. Singelen Untouchable er produsert av Timbaland og sampler intet mindre enn The Notorious B.I.G. I tråd med tittelen utroper Pusha T seg selv som rockestjerne (”I am more U2, I am like Bono with the Edge”), og dette gjør han i ekte gangsterrap-stil.

Den 38-årige rapperen Terrence Thornton, som startet i hiphop-duoen Clipse med sin bror, signerte i 2010 med Kanye Wests plateselskap. Han har siden den gang utgitt mixtapen Fear of God II: Let Us Pray og soloalbumet My Name Is My Name i samarbeid med GOOD Music-selskapet. Rapperen har lenge vært en av Kanye Wests favoritter, og han har vært med på flere prosjekter, bl.a. albumet My Beautiful Dark Twisted Fantasy fra 2010.

Det er store forventninger til King Push-albumet, som blir den andre soloplaten i samarbeid med GOOD Music. Pusha T har selv annonsert at det i tillegg til Timbaland vil inneholde produksjoner av Kanye West, P. Diddy, Timbo og Hudson Mohawke, og gjester bl.a. Future og The-Dream. Hvis platen kan måle seg med Untouchable, kan man ikke annet enn å forvente storheter fra rapperen, da dette nummeret treffer rett inn i hiphop-hjertet.

Untouchable går tilbake til røttene med en moderne tvist av minimalistisk lyd. Det er lov å heve seg over andre, og det beviser Pusha T her med den første singelen. Det er fortsatt uvisst når albumet slipper ut, og man kan ikke unngå å bli utålmodig når man hører Pusha T sammenligne seg selv med Pablo Escobar: ”My barcode is Netflix ”Narcos”. Part on the side of my ’fro like I’m Pablo”.