Skral startet i 2015 opp igjen for første gang siden 2008. Det ble intet mindre enn en braksuksess for Toffen Gunnulfsen som tidligere har arrangert festivaler som Hove og Quart. Mannen med forkjærlighet for festivaler og sørlandsidyll virker uansett ikke å nøye seg med kun én festival på sørlandet det kommende året, da han tidligere har annonsert at både Skral og Quartfestivalen vil ta plass i henholdsvis Grimstad og Kristiansand i sommer.

Nå er de tre første artistene til årets Skral festival klare, og bak første luke finner vi Astrid S, Sondre Justad og Band of Gold.


– Dette har vært kjempegøy så langt. Vi hadde et helt fantastisk publikum i sommer, og vi er helt sikre på at neste år blir enda bedre. Vi har mange spennende ting på blokka, både når det gjelder artister og andre tilvekster til programmet og området. Skral har allerede rukket å bli en attraksjon der publikum virkelig spiller hovederollen, sier daglig leder og bookingansvarlig, Toffen Gunnufsen.

- Astrid S er det nærmeste vi kommer popkomét i Norge i dag. Til tross for sin unge alder og foreløpig få låter er hun blant de nye norske artistene med høyest forventinger knyttet opp til seg; Med sine to siste singler 2AM og Hyde har hun vist hvorfor.- Sondre Justad pangåpnet karrieren sin med låta Nu har du mæ som florerte på norsk radio i månedsvis. Denne uka spilte han på Østsia i Kristiansand der anmelder fra fædrelandsvennen beskrev konserten som "irriterende fengende" til terningkast fem. Sondre Justad er nå aktuell med sitt nye album Riv i Hjertet.- Band of Gold har på sin første plate med seg musikere fra blant annet Big Bang, Jaga Jazzist og Motorpsycho. Musikknyheter ga deres selvtitulerte debutalbum 8/10 og beskrev det som atmosfærisk og detaljrikt.