Slottsfjell slapp i dag de første artistene for 2016, og det er ikke småtteri de har å by på for neste års festival: Karpe Diem, The 1975, Todd Terje & The Olsens, Action Bronson, Daniel Kvammen, Wolf Alice, Silvana Imam:

Hele Norges og Slottsfjells Karpe Diem.

Etter trippeltriumfen deres med de nye låtene fra "Heisann Montebello» er det stor enighet om at Karpe Diem bare blir bedre og viktigere, og du er helt garantert en kjempefest på Slottsfjells Kongescene når Karpe Diem kommer tilbake i 2016 for å avslutte lørdagen.
Elskelig, britisk partypop fra P3-yndlingene i The 1975.

Britiske The 1975 slipper i 2016 skiva med det fengende navnet I Like It When You Sleep for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It, oppfølgeren til 2013s selvtitulerte The 1975. I april spiller gutta i Oslo Spektrum, en konsert som ble flyttet fra Sentrum Scene grunnet stor pågang etter billetter, og i juli tar de turen til Tønsberg og Slottsfjell!
Todd Terje tar med seg drømme-bandet sitt The Olsens og skaper dansefest.

Todd Terje spilte i Oslo spilte en fantastisk konsert på Sentrum Scene for en ukes tid siden, og vår anmelder mente at: "Det som er knallfett er måten de framfører plata på live. Blant backingbandet The Olsens befinner det seg fire mennesker på henholdsvis fiolin, bass/gitar, trommer og perkusjon. Legg på litt snedig scenelys nå og da, og konserten blir plutselig langt mer enn bare en DJ bak et bord med masse duppeditter". I juli tar hele gjengen turen til Slottsfjell!
Action Bronson spytter sylskarpe hiphoplåter med kulinariske såvel som tunge soul-og popreferanser.

Rap for alle med sans for klassiske fengende New York-vibber! Etter å ha spilt i Oslo i oktober måtte han avbryte sin Trondheimskonsert pga helseproblemer, og endte deretter opp på akutten i USA. Nå er han derimot tilbake, og tar i juli turen til Slottsfjell!
Daniel Kvammen kommer til å få hele amfiet til å synge "Duuu forteenar ein som meeg" opp i julinatta.

Daniel Kvammen slapp i oktober EPen !988, og vår anmelder mente det var: "Musikk som er basert på gode melodier og lyriske gullkorn."
Drøm deg inn i rocken med gode Wolf Alice.

Det Mercury Awards-nominerte bandet slapp albumet My Love Is Cool i juni, og det ble for veldig mange årets soundtrack. I juli får du sjansen til å høre det meget spennende bandet spille på Slottsfjell!
Silvana Imam representerer Sverige, Litauen, Syria, kort sagt verden.

Silvana Imam skal ha sammenlignet musikken sin med verk av Vincent van Gogh, Liberace, og Quentin Tarantino! Finn ut om det stemmer i Tønsberg i juli!

Les mer på Slottsfjell.no!