Royalty er Chris Browns syvende studioalbum og er dedikert til datteren med samme navn. Det blir sangerens andre album i år.

Det lenge ventede albumet har fått ny utgivelsesdato, men selv om fansen må vente helt til 18. desember har Brown vært flink til å tease med singler fra Royalty. Fine By Me er hans nyeste singel og er ute med en tilhørende musikkvideo som en etterfølger av Liquor og Zero.

For 10 år siden var Chris Brown aktuell med sitt debutalbum oppkalt etter seg selv, og mye har skjedd siden. Royalty blir altså det syvende studioalbum fra Brown, det åttende hvis man teller med Fan of a Fan: The Album med rapperen Tyga som ble uttgitt tidligere i år. Utenom samarbeidet med sin venn Tyga, har 26-åringen en lang samarbeidsliste, bl.a. Nas, Kendrick Lamar, Justin Bieber, Timbaland, R. Kelly, 2 Chainz og Trey Songz for å nevne noen. Nå har sangeren samarbeidet med selveste Rihanna på singelen Put It Up, som kan høres på den nye platen. Det er med andre ord mye å glede seg til når Royalty kommer ut.

Fine By Me er en typisk sang du får på hjernen og er kanskje spesielt skreddersydd til klubber. Teksten er lett å huske og gir deg lysten til å danse: ”She only loves me when the lights are out, lights are out / She only loves me when the sun is down, sun is down / She only loves me when no one’s around, no one’s around / She only loves me cause I put it down / And it’s fine by me”.

Hvis man er utålmodig kan man forhåndsbestille albumet på iTunes nå.