Det har lenge vært stille rundt rårock-veteranene i Honcho. Etter flittig turnévirksomhet over store deler av det europeiske kontinentet, tre album, én EP, samt medvirkning på en drøss med samleplater, har Oslo-bandet valgt å ligge lavt i en lengre periode. Noen vil si at det har vært en altfor lang stillhet.

Men nå har ting begynt å røre på seg i Honcho-leiren igjen: de medvirker på Sannhet på boks, samleboksen hvor norske artister hyller Michael Krohn, med en sirupseig og nattmørk versjon av Raga-låten "Trass".

I tillegg har Manuel Ferrari, en internasjonalt anerkjent animatør fra Frankrike, brukt tre år av sitt liv på å lage en hypnotisk og emosjonell video av Honcho-klassikeren "Clovers", et kjærlighetsprosjekt som endelig er ferdig og som lanseres først her på musikknyheter.no

Om ikke det var nok, så skal vi endelig få se bandet live igjen. Det har gått fem lange år siden Honcho spilte for et fullstappet og svett Garage, og nå er bandet sultne på å fyre opp maskinen igjen. 12. desember spiller de på The Crossroad Club i Oslo.

Med seg har de et knippe låter fra albumene Corporate Rock, Battle of Wits og Burning in Water, Drowning in Fire. Om du setter pris på, om bare en flik av sjelen din er dedikert til tung blues og drøy rock, så befinner du deg i publikum den kvelden. Honcho er klare for å overbevise deg om at de var verd å vente på.Honcho på Facebook

Honcho på Crossroad