Superstjernen Rihanna og hennes kommende verdensturné «Anti World Tour» starter 26. februar og inkludere over 70 konserter i Nord-Amerika og Europa. Nå er det endelig klart - den 2. juli ankommer turnéen Norge og Telenor Arena.

The Weeknd følger med som special guest, mannen som satte Oslo på hodet i forbindelse med sin unike, eksklusive og intime showcase på Vulkan Arena i oktober. Nå kan endelig alle hans fans få oppleve han LIVE. Big Sean er også bekreftet som support.

Rihanna er utvilsomt et moderne musikk-, mote- og underholdningsikon, som har solgt imponerende 57 millioner album og svimlende 210 millioner låter digitalt verden over. Med slike tall i bagasjen er hun den artisten i verden som har solgt mest digitalt noensinne.

På syv år har hun sluppet syv album, hatt tretten nummer 1.-plasseringer i USA og med rette dratt i land åtte Grammys. Med syv milliarder avspillinger på Vevo/YouTube troner hun øverst på denne plattformen også. I tillegg har hun hundretalls millioner følgere på sosiale medier, som for andre store stjerner fremstår utopisk å nå eller slå. Med andre ord, Rihanna er vår tids absolutt største og viktigste superstjerne.

The Weeknd har siden sin debut for noen år siden vokst frem til å bli en av dagens heteste og mest lovende artister. Med sine enormt sterke og utrolige vokalprestasjoner, med preferanser til så å si hele musikkhistorien, som et fåtall mennesker eksklusivt fikk bevitne på Vulkan Arena i oktober, har han med hits som «Cant’t Feel My Face» tatt lister, presse og publikum verden over med storm. Hans tidligere turnéer «Kings Of The Fall Tour» fra 2014 og «The Madness Fall Tour» fra 2015, var begge totalt utsolgte konserter som i tillegg ble fremført på de særs betydningsfulle festivalene Coachella, Lollapalooza og HARD Summer.

At Rihanna endelig kommer tilbake til Norge, er utrolig stort, og det vil glede alle fans som har etterspurt dette siden offentliggjøringene av hennes andre konserter i Skandinavia. At hun i tillegg tar med seg The Weeknd og Big Sean gjør dette ugjendrivelig til en av neste års største og viktigste konserter. Dette er et must for alle konsert- og musikkelskere.

Billetter i salg fredag 11. desember kl 09:00, via: LiveNation.no og Billettservice.no.