Gypsypunkbandet Gogol Bordello (Us) med doktorgrad i å lage festivalstemning og den ekstraordinære metal- kvartetten Gojira (Fra) kommer på gledelig Malakoffbesøk til sommeren.

Gogol Bordello og Gojira har vært på både vår og publikum sin ønskeliste de siste årene. Til sommeren får vi jammen det besøk av begge to. Begge band står til toppkarakter på livespillingsskalaen, så her kan man forvente seg ekstraordinære og minneverdige konserter fra Malakoffscena under årets festival.

- Gojira lager brutalt god death og trash metal, men blander også hard, progressiv rock i samme gryta og spiller fletta av de fleste. Gogol Bordello er kanskje et av verdens beste partyband, så her er det all grunn til å sende ut varsel om et musikalsk jordskjelv under Malakoff16, sier en fornøyd festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.

Dermed er GOGOL BORDELLO, GOJIRA , ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE, CANCER BATS, ODD NORDSTOGA og KAKKMADDAFAKKA klare til Malakoff-festivalen som blir arrangert på Nordfjordeid 21.- 23 juli.


www.malkoff.no