Fasit starter et heftig konsertår på Internasjonalen i Oslo imorgen, og drar videre til Feelgood i Halden på lørdag.

Gutta, som for tiden er inne på listen over de mest spilte låtene på P3 for tiden, tar også med seg solid support i KitFai og The Last 24. De er signerte på Loyal Blood Records og spellemannsnominerte Yngve Andersen har produsert både I Am Alive som ble Ukas Urørt på P3 tidlig i 2015, og EPen som ble sluppet i vår, blant annet med radiohiten Hope it`s the last time.

The Last 24 er et energisk pop-punk band fra Tønsberg. Bandet ble formet sent i 2012, og har siden den gang spille en rekke spennende konserter, bl.a. Slottsfjell i sommer og Nederland våren 2015. Med sine intense tromme-beats, catchy gitar-riff og kvinnelig rockevokal full av attitude er det lett å bli revet med når bandet går på scenen. Bandet slapp sin første singel våren 2014 og sin første EP i Desember 2014. EP-en “Stranger In My Head” ble mixet av Robin Van Loenen, artist og låtskriver i det Nederlandske pop-punk bandet Destine. I mai 2015 spillte The Last 24 support for Destine’s utsolgte releasekonsert i Nederland. The Last 24 er et band det er verd å få med seg!

KitFai er et rockeband fra Oslo, og består av fem dyktige musikere med variert musikalsk bakgrunn. Gitaristene Andreas Engeseth og Markus Lind Aase, trommis Arne Steinar Myrvang og vokalist Bodil Kvangarsnes startet opp bandet da de studerte musikk sammen i 2013. Besetningen ble litt senere fullført med bassist Rein Blomquist. Musikken vokste frem fra en felles teft for tydelige hooks og melodier, samt rock med både dybde og tyngde, med elementer fra blant annet pop, punk og postrock. KitFai var i Urban Sound Studios rundt årsskiftet 2014/2015, og slapp i høst sin første EP.

Senere i januar, kan du se Fasit både på Meieriet i Sogndal 15.januar og på Campusfestivalen i Bergen den 23.januar.Event Internasjonalen
Event Feelgood