Om du ikke har noen planer torsdag 28. januar, så har du tre gyldne muligheter til å gjøre noe med akkurat det! Vi deler ut billetter til fete konserter både på Sentrum Scene, Rockefeller og John DEE!

Jaga Jazzist, Sentrum Scene.

På tampen av 2014 markerte Jaga Jazzist sitt tyvende år som band, noe som med tanke på bandets relative unge gjennomsnittsalder er oppsiktsvekkende i seg selv. Men om Tønsberg-oktetten nylig unnet seg en sjelden retrospektiv hvil på vel fortjente laurbær, er det nye albumet "Starfire" et udiskutabelt og kompromissløst prov på at Jaga Jazzist aldri egentlig beveger seg i noe annen retning enn fremover. Albumet har fått kjempekritikker, bl.a. femmere av GAFFA, VG og Dagbladet. Denne gjengen har i lang tid vært blant landets mest spennende band, og er kjente for sin unike miks av jazz, elektronika og rock. Dagens besetning, akkurat som tidligere utgaver, inneholder folk som har fingrene borti mye av den beste musikken som kommer ut i Norge.
Broen varmer opp for Jaga Jazzist og spiller låter fra sitt nye album!

Backyard Babies, Rockefeller.

De svenske sleaze-rockerne Backyard Babies platedebuterte allerede i 1994 med "Diesel & Power", men bandet ble raskt lagt på is da gitarist Dregen startet The Hellacopters med Nicke Andersson fra Entombed. I 1997 startet Backyard Babies opp igjen, og de slapp det fantastiske andrealbumet "Total 13" året etter. Plutselig var Backyard Babies et av Sveriges største rockeband! Suksessen fortsatte med platene "Making Enemies Is Good" og "Stockholm Syndrome". Sistnevnte inneholdt bl.a. hiten "Minus Celsius". Deretter fulgte den Nicke Andersson-produserte "People Like People Like People Like Us", før de sa takk for seg med et selvtitulert album i 2008.
Bandet ble enige om å ta en pause på ubestemt tid i 2010, og spilte bl.a. en heidundrende konsert på Rockefeller i januar samme år, hvor de oppsummerte karrieren. Nå er de tilbake, mer sultne enn noen gang, og har nettopp sluppet albumet ”Four by Four”, deres første på 7 år!


Shevils, John DEE

Shevils har skapt seg et eget parallelt univers i moshpiten hvor drivet til Helmet, energien til Refused, tyngden til Melvins, intensiteten til Fugazi og aggresjonen til Rage Against The Machine møtes for en kaffetår, alternativt wall of death. I denne helvetesgryta foredler bandet sine inspirasjonskilders dråper med stor autoritet, «The White Sea» er lyden av et band som er i ferd med ta sin plass i spissen av en norsk hardcorescene som er bedre enn noensinne.

Shevils er kjent for sine intense og eksplosive konserter. Hardcorebandet besitter en fasinerende karisma og utstråling, og live er det som å få en knyttneve i fjeset og magen samtidig, på en GOD måte. Utsagn som «WTF?!» og «Åfyttihelvette!» kombinert med oppsperrede øyne og/eller hakeslepp er vanlige observasjoner i kjølvannet av en konsert.


Om du vil være med å kjempe om gjestelisteplasser til deg selv og en venn til en av disse konsertene trenger du bare å svare på dette spørsmålet:

Hvilken karakter fikk Shevils sitt nye album, The White Sea, her på Musikknyheter.no?

*Husk å ta med hvilken konsert du helst vil vinne billetter til.