The Stream er en ny musikkonkurranse for TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten, skriver TV2.

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger. Det er på denne måten mange artister får vist frem talentet sitt i dag, og det er også slik mange nyere stjerner har blitt oppdaget. Både Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, delinger i sosiale medier og signering hos et plateselskap.

Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream. Vi har gjort det mulig for deg å bli oppdaget der du er. Vi flytter audition hjem til deltakerne, og gjennom www.thestream.no laster de opp sin egen musikk. Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utsilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

Etter signeringen opptrer artistene live hver sending og låtene deres gis ut på Spotify. Til slutt står vi igjen med en vinner som startet på “gutterommet”, har tatt Internett med storm, imponert plateselskapene nok til å bli signert, og bevist gjennom gjentatte utgivelser at hun/han har fortjent en plass blant Norges mest populære artister, skriver TV2 på sine nettsider.

Frem til 1. mai kan de som ønsker laste opp sin musikk på programmets nettsider. Programmet skal ledes av Tarjei Strøm.

Foto: TV 2

Les mer og se låtene her