Debutsingelen "Younger" skjøt Seinabo til frontlinjen av samtidens popmusikk i en veldig fart, og fikk enorm oppmerksomhet i hjemlandet Sverige og internasjonalt. Her i Norge fikk hun et ekstra byks i den populære remiksen gjort av Kygo. "Younger" og "Hard Time" er allerede blitt klassikere. "Pistols At Dawn" og "You" er hypnotiske poplåter der Seinabo viser en maktdemonstrasjon som sanger, og at hun er en av få som behersker de lave registrene. "River" er en intens skildring av kjærlighet og brudd, nydelig akkompagnert av gospelkor.

Seinabo Sey har noe helt eget som artist som gjør hennes musikk umiddelbart gjenkjennelig. Musikken hennes kan rett og slett ikke sammenlignes med noen andre enn henne selv, skriver Rockefeller.

Seinabo Sey har med seg en norsk support på scenen på torsdag, nemlig Ida Stein! Ida er for tiden svært opptatt med å konkurrere i Urørtfinalen 2016, men tok seg en pause i det travle arbeidet for å spille før Seinabo går på scenen.

Du kan vinne billetter til deg selv og venn til Seinabo Sey på Rockefeller 18. februar.Spørsmål: Hvem har remixet "Younger"?